Miehille arvokas vierasvoitto

12.02.2018

HNMKY:n Miesten edustusjoukkue pelasi lauantaina ottelu Aalto-Baskettia vastaan vieraisssa.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

Ottelu alkoi kotijoukkueen tulituksella hyökkäyspäässä. Aalto-Basket kirjautti ensimmäisen kympin nimiinsä numeroin 30-20. Toisella neljänneksellä puolustustyöskentelyn tiivistyessä ja Arsene Towan ylivoimaisella levypallotyöskentelyllä ( 23 henk. koht. levypalloa) vierasjoukkue kapusi otteluun mukaan. Toisella puoliajalla kollektiivista hyökkäystä toteuttava vierasjoukkue nappasi ottelussa kuskin paikan ja säilytti sen ottelun loppuun asti. Viimeisellä neljänneksellä vierasjoukkue löysi hyökkäyspäähän vielä yhden vaihteen lisään ja paukutti kymmenen minuuttiin 36-pistettä.

Miehet pelaavat seuraavan kerran kotona 18.2. kun vastaan asettuu EBT. Ottelu alkaa klo 16:00 ja otteluun on ilmainen sisäänpääsy! Tervetuloa kannustamaan Miesten joukkuetta kohti kevään pudotuspelejä!