Miehet voitokkaina vieraissa, Naisille tappio kotiavauksesta.

16.10.2017

Helsingin NMKY:n Miesten joukkueen kausi jatkui sunnuntaina Hyvinkäällä. Joukkueella oli edellisviikon pelistä voitto alla ja hyvän pelivireen edellisessä ottelussa löytänyt joukkue jatkoi siitä mihin jäi Malmilla. Ottelu oli vierasjoukkue HNMKY:n näpeissä alussa asti ja ensimmäinen neljännes päättyi 16-22.

jyrihyvinkää

Jyri Eboreime oli oivalla pelipäällä sunnuntaina (kuva Harri Vallila)

Toisella neljänneksellä laajalla rotaatiolla pelaamaan  päässyt vierasjoukkue ei antanut kotijoukkueelle saumaa nousta iskuetäisyydelle ja puoliajalle siirryttiin vierasjoukkueen 12 pisteen johdossa. Toisella puoliajalla Miehet eivät päästäneet HyPo:a enään iskuetäisyydelle vaan hoiti ottelun loppuun asti tyylikkäästi. Loppunumerot 79-99 HNMKY:n hyväksi

Miesten valmentaja Jarkko Lohikoski kommentoi ottelua seuraavasti: "Hyvinkäällä nähtiin toistaiseksi kauden parasta Namikaa. Pelasimme erittäin ehjän ottelun, eikä pitkiä huonoja jaksoja tullut. Voiton avaimia olivat erinomainen puolustus- ja levypallopelaaminen, jota kautta meille aukesi iso määrä nopeita hyökkäyksiä. Saimme HyPon taitavan jenkkipelaajan hyvin otteeseen. Hyökkäyspäässäkin onnistuimme nimenomaan joukkueena, pallon liikkeemme oli hyvällä tasolla, josta kertoo iso määrä (28) koriin johtavia syöttöjä."

Seuraavan kerran Miehet pelaavat kotonaan Malmilla sunnuntaina 22.10 klo 16:00 kun vastaan asettuu PuHu Vantaalta. Tervetuloa kannustamaan! HOS!

Naisten kausi jatkuu 22.10, kun joukkue matkustaa Tampereelle Tampereen Pyrinnön vieraaksi.