Miehet ja naiset voitokkaita kotisalissaan

15.01.2018

HNMKY:n 1B divaria pelaava miesten joukkue ja 1 divaria pelaava naisten joukkue pelasivat kuluneella viikolla kummatkin kierroksen sarjoissaan. Miehet kohtasivat torstaina MPH:lla Hyvinkään Pontevan, kun taas sunnuntaina HNMKY Naisten vieraaksi saapui Tampereen Pyrintö.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

HNMKY:n Miesten joukkue kohtasi torstai-illan ottelussa Hyvinkään Pontevan. Ottelu alkoi tasaisesti, molempien puolustusvoittoisella tekemisellä (15-16) . Toisella neljänneksellä kotijoukkue rupesi löytämään toisiaan hyökkäyspäässä tasaisemmin ja heitti vapaita heittoja koriin hyvällä prosentilla. Toisella neljänneksellä löydetty hyvä vire säilyi pitkän tauon jälkeen. Vierasjoukkue yritti saada pelin rytmistä kiinni, mutta kotijoukkueen vahva heittopeli oli HyPo:lle liikaa (3p 45% 2p 51%). Lopputulos 90-61 kotijoukkueen hyväksi.

Miesten joukkueen ottelut jatkuvat keskiviikkona 17.1 klo 18:30, kun joukkue matkustaa PuHu:n vieraaksi Martinlaaksoon. Tervetuloa kannustamaan!

HNMKY:n Naiset jatkoivat vahvoja otteitaan Naisten I-divisioonassa kun Tampereen Pyrintö saapui vierailemaan MPH:lle. Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti tulittaen ensimmäisen erän aikana taululle lukemat 30-12. Toisella neljänneksellä vierasjoukkue löysi omaa rytmiään, mutta kotijoukkueen vahva hyökkäyspään tekeminen takasi johtoaseman puoliaikasummeriin asti. Puoliajan jälkeen vierasjoukkue yritti päästä peliin mukaan, mutta kotijoukkue HNMKY säilytti johtonsa vahvan joukkuepelaamisen ansioista. Ottelun loppulukemat 89-68 kotijoukkueen hyväksi.

HNMKY Naisten seuraava ottelu pelataan Martinlaaksossa 24.1 klo 18:30, kun vastaan asettuu Ringside. Tervetuloa kannustamaan!