Leiritunnelmia Talvileiriltä 2015

Ma 16.2

Sää oli upea Helsingissä sekä Karjalohjalla, Pellin leirikeskus kylpi auringossa kun matkabussi kaarsi kuivalle pihamaalle.Tupatoverit löytyivät nopeasti ja majoittumisen jälkeen päästiin aloittamaan leiri maittavalla lounaalla. Maanantaina alkoivat myös Pellin kolmipäiväiset Talviolympialaiset 2015! Lajeina mm. saappaanheitto, tietokilpailu sekä viestijuoksu. Illalla tuunailtiin jokaiselle oma persoonallinen kangaskassi leirimuistoksi ja katujen iloksi :)

Pienten talvileiri 2015 040

Ti 17.2

Tiistaina Olympialaiset jatkuivat lasten itse keksimillä lajeilla, kuten korikeilaus sekä kananmunansuojauskisa. Kilpailu oli hyvinkin tasaista. Päivällä leiriläiset kävivät ohjaajien ja isosten pitämiä ryhmärasteja läpi, joissa oli musiikkimaalailua, köysirataa sekä ryhmänä tehtävä sokkoleikki. Päivän kruunasi saunailta ja rajavartijaleikki metsän pimeydessä!

Ke 18.2

Olympialaisten jatkuessa leiriläiset ansaitsivat maittavan lounaan ja vapaa-aikaa lautapeleille sekä korujen teolle. Iltapäivällä sään ollessa hyvä toteutettiin huikea kanootinvetokilpailu hangessa, jota varten ohjaajat rakensivat radan kellotapulin ympäri ja kilpailu oli kova kolmen joukkueen välillä. Loppua kohden raukkaparka isoset vetivät omaa joukkuettaan kanootissa avustajan turvin lasten räkättäessä kyydissä. Lopuksi oli tietenkin ohjaajien vuoro raahata isosia valtavassa kanootissa. Taisi käydä vahinko ja isoset kiisivät mäkeä alas lähimpään ojaan keula edellä…onneksi illalla oli jälleen sauna ja omatekoisten lettujen herkuttelua!

Pienten talvileiri 2015 053Pienten talvileiri 2015 066

To 19.2

Torstaina suunniteltiin illan ohjelmaa ryhmissä. Lapsilta tuli sketsejä, tanssiesityksiä, tietovisa ja limbokilpailua. Päivällä käytiin upean sään innoittamana pulkkamäessä, taisi pari ryhmälaskuakin tulla. Leiriläiset pääsivät Tunkeloon katsomaan leffaa ja Tomppa lämmitti päiväsaunan. Päivällisen jälkeen laitettiin ykköset ylle ja siirryimme juhlimaan Tunkeloon, jonka Alli oli koristellut näyttävästi. Koko illan soi lasten toivoma hittimusiikki ja ohjelmaa riitti iltamyöhään asti. Kaikki näyttivät rentoutuneilta ja tyytyväisiltä.

Pienten talvileiri 2015 083Pienten talvileiri 2015 081

Pe 20.2

Lähtöpäivä koitti uskomattoman nopeasti. Aamuhartsissa käytiin läpi leirin huippuhetket ja naurettiin edellisten iltojen leikeille. Tupaskaban, Olympialaisten sekä torstai-illan loppukarkeloiden Tanssii moppien kanssa-kilpailun voittajille jaettiin sokeripitoiset palkinnot suurien aplodien säestyksellä. Isoset saivat lopuksi vetää vielä suositun evakuointi-leikin, jonka jälkeen pistettiin reput selkään ja noustiin jälleen bussiin kohti Helsinkiä! Leiri oli kaikin puolin onnistunut!

Leiriläisten palautteet leiristä löytyvät täältä!