Rippikoulu

Hyvä tuleva riparilainen

Rippikoulu on sinun iässäsi yksi taitekohta. Se on iso juttu, uskot sitä tai et. Siksi kannattaa pohtia, missä on hyvä käydä rippikoulu – missä voit vapaasti pohtia omia aatoksiasi. Joskus auttaa se, että ympärillä on tuttuja kavereita, joiden kanssa on hyvä jutella yhdessä mieleen tulevia juttuja. Toisaalta joskus voi olla parempi, että lähdet kokonaan uuteen porukkaan ja annat itsellesi tilan tehdä omia ratkaisuja.

Hyvän vaihtoehdon tarjoaa Helsingin NMKY:n rippikoululeiri. Vuonna 2019 tarjolla on tämän vuoden tapaan Pellin toimintaripari sekä vaellusripari Saariselällä. Lisätietoja leireistä ja ilmoittautuislomakkeen löydät klikkaamalla leirin nimeä. Sivuiltamme löydätte myös yleistä infoa rippikoulukäytänteisiimme liittyen.

riparikollaasi

Alla olevaan lomakkeeseen voit jättää sähköpostiosoitteesi saadaksesi tietoa aikatauluista heti seuraavien leirien julkaisun aikaan!

Rippikoulut kesällä 2020

Helsingin NMKY järjestää rippikoululeirejä myös vuonna 2020! Haluatko ennakkotietoa leireistä? Voit jättää alla olevaan lomakkeeseen sähköpostiosoitteen sekä halutessasi leirit, joista olet erityisesti kiinnostunut, niin lähetämme infoa heti kun seuraavan vuoden leirit julkaistaan!