Rippikoulu

Hyvä tuleva riparilainen

Rippikoulu on sinun iässäsi yksi taitekohta. Se on iso juttu, uskot sitä tai et. Siksi kannattaa pohtia, missä on hyvä käydä rippikoulu – missä voit vapaasti pohtia omia aatoksiasi. Joskus auttaa se, että ympärillä on tuttuja kavereita, joiden kanssa on hyvä jutella yhdessä mieleen tulevia juttuja. Toisaalta joskus voi olla parempi, että lähdet kokonaan uuteen porukkaan ja annat itsellesi tilan tehdä omia ratkaisuja.

Hyvän vaihtoehdon tarjoaa Helsingin NMKY:n rippikoululeiri. Vuonna 2018 tarjolla on jälleen kolme erilaista riparia: Pellin toimintaripari,  vaellusripari Saariselällä sekä  korisripari. Leirien aikataulut ja hinnat päivittyvät näille sivuille elokuussa 2018. Alla olevaan lomakkeeseen voit jättää sähköpostiosoitteesi saadaksesi tietoa heti leirien julkaisun aikaan!

riparikollaasi

Rippikoulut kesällä 2018

Helsingin NMKY järjestää rippikoululeirejä myös vuonna 2018! Haluatko ennakkotietoa leireistä? Voit jättää alla olevaan lomakkeeseen sähköpostiosoitteen sekä halutessasi leirit, joista olet erityisesti kiinnostunut, niin lähetämme infoa heti kun rippikoululeirit 2018 julkaistaan!