Pohjoismainen leiri Islannissa

NMKY:n ja NNKY:n Pohjoismainen leiri järjestetään tänä vuonna 13.–18.7.2017 Vestmannasaarilla, Islannissa. Pohjoismainen leiri on järjestetty joka toinen vuosi vuodesta 1939 lähtien. Kesällä 2017 leiri järjestetään Vestmannasaarilla Islannissa ja sinne on tulossa osallistujia Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Islannista ja Färsaarilta. Leiri on tarkoitettu 12–17 –vuotiaille. Lisäksi 17–18 ‐vuotiaille järjestetään leirillä ohjaajakoulutusta.

nordic2017

Pohjoismainen leiri tarjoaa mahtavan mahdollisuudet kokea kansainvälistä namikalaista leiritunnelmaa! Leiriohjelmassa on luvassa mm. erilaisia työpajoja (kädentaitoja, liikuntaa, draamaa, musiikkia jne.), ulkoiluaktiviteettejä saaren luonnossa, uintia, yhdessäoloa sekä tutustumista jokaiseen osallistujamaahan. Leirialueena toimii Heimaeyn kylä Vestmannasaarilla. Vestmannasaaret (isl. Vestmannaeyjar, lännen miesten saaret) on pieni tulivuoriperäinen saariryhmä Islannin etelärannikolla. Leirille matkustetaan lentäen Helsinki-Vantaalta Reykjavikiin. Reykjavikistä jatkamme Islannin NMKY:n varaamalla bussilla lauttarantaan ja sieltä lautalla Vestmannasaarille.

leirialue

Leirin hinta on max. 380 €, sisältäen matkat, leirille osallistumisen, ruokailut, ohjelman yms. Leirillä majoittaudutaan paikallisella koululla.  Leiri maksetaan kahdessa erässä, huhtikuussa sekä touko-kesäkuussa. Hinta saattaa laskea, jos saamme avustuksia. Leiripaikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Leirin omat sivut:
www.kfum.is/nordiccamp
Facebook –tapahtuma:
Feel The Nature – YWCA YMCA Nordic camp 2017 https://www.facebook.com/events/349715335372487/

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Eve Niemelä (eve.niemela@hnmky.fi, 050-572 1270).