Tapanilan päiväleirit 2018

Joululoman ja talviloman päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Tapanilan ala-asteella!

Tapanilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka

Tapanilan ala-aste, Veljestenpiha 2, 00730

Leiriajankohdat

Joululomaleiri viikko 1: ti 2.1.-pe 5.1.2018 klo 9-15

Talvileiri viikko 8: ma 19.2.-pe 23.2. klo 9-15

Hinta:

Joululomaleiri (viikko 1): 50 euroa (laskutetaan tammikuussa)

Talvileiri (viikko 8): 60 euroa

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

Ilmoittautumisesta lähtee heti sähköpostivarmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, ilmoittauduthan uudestaan.

Lisätietoja

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n Tapanilan iltapäiväkerhon ohjaajilta (tapanila(a)hnmky.fi) sekä Eve Niemelältä (eve.niemela(a)hnmky.fi)

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.
Joululomaleirin ilmoittautumisen voi perua maksutta 4.12. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  Talvilomaleirin ilmoittautumisen voi perua maksutta 22.1. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.