Tapanilan päiväleirit 2019

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille loma-aikoina!

Tapanilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioittehan, että erityisruokavalioita ei voida välttämättä huomioida, mikäli ilmoittautuminen tehdään alle viikko ennen leirin alkamista.

Paikka

Tapanilan ala-aste, Veljestenpiha 2, 00730 Helsinki

Leiriajankohdat

Talvilomaleiri vk 8, ma 18.2.-pe 22.2.

Kesäleirit vk 23, 24(ilmoittautuminen aukeaa tammi-helmikuussa)

Hinta:

Talvileiri, viikko 8: 60 euroa/leiriviikko

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMINEN TALVILEIRILLE TÄSTÄ

Ilmoittautumisesta lähtee heti sähköpostivarmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, ilmoittauduthan uudestaan.

Lisätietoja

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n Tapanilan iltapäiväkerhon ohjaajilta (tapanila(a)hnmky.fi) sekä sähköpostitse toimistoltamme leirit(a)hnmky.fi

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (leirit(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.
Talvileirin maksuton peruutusaika päättyy 22.1. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.