Kaisaniemen päiväleirit 2017

Kaisaniemen toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY Talon sisätiloissa. Kaisaniemen päiväleirit pidetään sijainniltaan loistavassa paikassa kulkuyhteyksien kannalta; esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta on matkaa leiripaikkaan vain 400 metriä.

Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi myös muuta kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 6-10 -vuotiaille, mutta myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiriläinen voi ilmoittautua mukaan useammalle leirille. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu mikäli leirillä on vähintään 10 ilmoittautunutta.

Huom! Mikäli leirin alkamiseen on ilmoittautuessa aikaa alle viikko, emme voi taata erityisruokavalioiden toteutumista.

Paikka

Helsingin NMKY Talo, Kaisaniemenkatu 8

Leiriajankohdat

viikko 23: ma 5.6.-pe 9.6.

viikko 24: ma 12.6.-pe 16.6.

viikko 25: ma 19.6.-to 22.6.

viikko 31: ma 31.7.-pe 4.8.

viikko 32: Peruttu!

Hinta:

viikko 23, 24, 31: hinta 110 €/leiriviikko

viikko 25: hinta 95 €

 

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille täältä!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja

Lisätietoja leiristä saat Kaisaniemen iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä Eve Niemelältä (eve.niemela@hnmky.fi)

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group.
HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela@hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen. Leiripaikan voi perua maksutta 14.4. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.