Kaisaniemen päiväleirit 2018

Kaisaniemen päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY Talossa (Kaisaniemenkatu 8) 

Kaisaniemen toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY Talon sisätiloissa. Kaisaniemen päiväleirit pidetään sijainniltaan loistavassa paikassa kulkuyhteyksien kannalta; esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta on matkaa leiripaikkaan vain 400 metriä.

Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi myös muuta kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille koululaisille, mutta myös muut ala-asteikäiset lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas sekä välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Mikäli leirin alkamiseen on ilmoittautuessa aikaa alle viikko, emme voi taata erityisruokavalioiden toteutumista.

Paikka

Helsingin NMKY Talo, Kaisaniemenkatu 8

Leiriajankohdat

Talvileiri:

viikko 8 (ma 19.2.-pe 23.2.)

Kesäleirit:

Viikko 23 (ma 4.6 -pe 8.6.)

Viikko 24 (ma 11.6.-pe 15.6.)

Viikko 25 (ma 18.6.-to 21.6.)

Viikko 31 (ma 30.7.-pe 3.8.)

Hinta:

Talvileiri (viikko 8): 90 euroa

Viikko 23, 24, 31: 110 euroa

Viikko 25: 95 euroa

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisesta lähtee heti sähköpostivarmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, ilmoittauduthan uudestaan.

TALVILEIRIN ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

KESÄLEIRIEN ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

Helsingin NMKY järjestää Kaisaniemessä myös korisleirejä! Niihin voit tutustua ja ilmoittautua täältä.

Lisätietoja

Lisätietoja leiristä saat Kaisaniemen iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä Eve Niemelältä (eve.niemela(a)hnmky.fi)

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.
Talvilomaleirin ilmoittautumisen voi perua maksutta 19.1.2018 mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kesäleirien ilmoittautumisen voit perua maksutta 31.3. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.