Leiripaikat

Pellin leirikeskus

Leiripaikka
Pellin leirikeskus Karjalohjalla (osoite: Härjanvatsantie 210, 09120 Karjalohja). Alueella on päärakennus, jossa tapahtuu ruokailu sekä osa ohjelmasta. Päärakennuksessa on myös wc-tilat leiriläisille sekä majoitustilat, joihin voidaan siirtyä jos kelit ovat poikkeuksellisen huonot. Alueella on iso kenttä pelaamista ym. varten, sekä muita nurmialueita. Lisäksi käytössä on erillisrakennus Tunkelo-talo sekä lato ohjelman toteuttamista varten. Rannassa on sauna ja halukkaat pääsevät mahdollisuuksien mukaan myös pulahtamaan järveen. Joillan leireillä voidaan toteuttaa myös erilaisia vesitoimintoja, kuten melontaa.

Katso kuvia ja lisätietoja Pellistä täältä.

Majoitus
Kesäisin leirien majoitus tapahtuu teltoissa. Voit ottaa mukaan oman teltan vaikka kaverin kanssa. Jos tulet yksin leirille voit toki ottaa siinäkin tapauksessa oman teltan mukaan. Jos sinulla ei ole teltta, sellaisen saa Helsingin NMKY:ltä lainaan! Alkukesän kylminä öinä tarvittaessa voidaan majoittua sisätiloissa.

Ruokailu
Leirillä syödään aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Ruoat tarjoillaan leirikeskuksen päärakennuksen ruokasalissa. Lisäksi joinain iltoina iltapala saatetaan nauttia nuotion ääressä. Herkkuja voi ostaa leirin kioskista kerran päivässä.