Leirit

IMGP0008

Helsingin NMKY tarjoaa monipuolista leiritoimintaa lapsille ja nuorille erityisesti koululaisten loma-aikoina. Leiritoimintaa on tarjolla ympäri vuoden! Tutustu kattavaan päiväleiritoimintaamme mm. Pakilassa, Kontulassa, Tapanilassa ja Kaisaniemessä,  yön yli kestävien Pellin talvilomaleirin, syyslomaleirin ja kesäleirien valikoimaan, koripalloleireihin ja taekwondoleireihin, ja varaa paikka suosituilta leireiltämme!

Rippikoululeirimme tarjoavat nuorelle hienon mahdollisuuden käydä rippikoulun valitsemansa teeman puitteissa. Rippikoululeirien teemoina ovat vuosittain mm. vaellus sekä toiminta.

 

Ajankohtaista

Helsingin NMKY:n kesän 2017 teemarippikoululeirien ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

riparikollaasi

TOIMINTARIPARI 16.-22.6.2017 Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla, VAELLUSRIPARI 6.-14.6.2017 Saariselällä ja KORISRIPARI 12.-17.6.2017 Kisakalliossa tarjoavat hyvän vaihtoehdon
aktiivista ja monipuolista leiriä kaipaaville nuorille. Leirien konfirmaatiot pidetään Helsingin Vanhassa kirkossa.

Tutustu leireihin ja ilmoittaudu mukaan:
www.hnmky.fi/rippikoulu

Lue lisää...

Leirit kesällä 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHelsingin NMKY:n supersuosittujen kesäleirien ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Kesällä järjestetään liikunnallisia päiväleirejä Pakilassa ja Kaisaniemessä. Lisäksi järjestetään neljä perinteisempää ja Tylypahka-teemaista leiriä Pellin leirikeskuksessa sekä Taekwondon kesäleiri Malmin palloiluhallilla.

Ilmoittaudu mukaan leirille ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti!

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Pellin leireille täältä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen päiväleireille täältä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Taekwondon kesäleirille täältä.

 

Lue lisää...

HNMKY:n kaudenpäätöstapahtuma la 17.5

HNMKY-logo

Toimintakauden 2013-2014 päättäjäiset järjestetään Malmin palloiluhallilla lauantaina 17.5.

Lue lisää...

Kesän 2014 leirit

Kesällä 2014 järjestetään neljä varhaisnuorten leiriä Pellissä, sekä neljä liikunnallista päiväleiriä Pakilassa ja Kaisaniemessä.

Pellin leirien teemoina on tänä vuonna monipuolista liikkumista sekä tuttuun tapaan taikomista Tylypahkassa. Päiväleirien ohjelmassa on monipuolista ohjattua sekä vapaata liikuntaa ja eri urheilulajien kokeiluja. Lisätiedot varhaisnuorten leireistä ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät täältä

 

Lue lisää...