Kerhot

Kerhot tarjoavat monipuolisesti tekemistä eri ikäisille lapsille ja nuorille eri puolilla Helsinkiä! Kerhot ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kerhoihin ilmoittaudutaan suoraan kerhossa. Mukaan tarvitset vain nimesi, osoitteesi sekä huoltajan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Kerhot ovat kaikille avoimia ja pääsääntöisesti maksuttomia. Kerhoihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon paikan päälle ja ilmoittautumalla kerhosihteerille. Kerhosihteeri ottaa kerholaisen nimen, osoitteen, syntymäajan, huoltajan puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen ja ohjaa mukaan toimintaan. Sähly-, liikunta- ja palloilukerhoihin kerholainen voi ottaa oman mailan mukaan, mutta välineitä saa lainaan myös kerhosta.

Liikunnalliset kerhot tarjoavat lapsille liikkumisen iloa hauskalla tavalla. Tutun ohjaajan seurassa lapset oppivat leikkien ja pelien avulla reilun pelin sääntöjä sekä kaveruutta. Erilaiset hipat ja pallopelit ovat liikuntakerhojen suosiossa ja kerho-ohjelma suunnitellaan lasten toiveiden mukaan. Kerhoihin ei tarvitse mukaan omaa mailaa ja palloa, vaan välineet voi lainata kerhosta.

Kokkikerhoihin on sisältyy ruoan tekemisen ohella välineiden oikeanlaisen ja turvallisen käsittelyn ohjausta. Kerhokertojen sisältö on suunniteltu yhdessä lasten kanssa. Jokaisen kerhokerran päätteeksi siivotaan omat jäljet ja nautitaan itse tehdyistä herkuista.

Näytelmäkerhossa kerholaiset valmistelevat ja suunnittelevat oman näytelmän ja harjoittelevat sitä ohjaajiensa avustuksella. Kerhossa lapsia kannustetaan luovuuteen erilaisilla improvisaatioharjoituksilla ja leikeillä. Kerhokauden aikana tutustutaan myös erilaisiin näytelmälajeihin ja opetellaan havaitsemaan ja ilmaisemaan omia tunteita. Kausien päätteeksi itse valmisteltu näytelmä esitetään vanhemmille ja ystäville.

Taidekerhoissa kerholaiset pääsevät kokeilemaan erilaisia materiaaleja ja menetelmiä maalaamisesta saven muotoiluun ja kynttilän valamiseen. Kerhokerrrat suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa, vuodenaikoja mukaillen.

Isä-lapsi -sählykerhoissa päästään liikkumaan ja pelailemaan isien ja lasten kesken. Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäset lapset ja isät!

Ajankohtaista

Liikkareissa ei vauhti lopu kesken!

20161116_173540

Helsingin NMKY:n huippusuosittujen liikkareiden neljäs vuosi on menossa. Kohderyhmänä näissä kerhoissa ovat alle kouluikäiset lapset, jotka pystyvät toimimaan ryhmässä ilman oman vanhemman välitöntä läheisyyttä.

Toiminnassa lapsi pääsee harrastamaan eri liikuntamuotoja itsenäisesti ja muiden lasten kanssa yhdessä toimien. Ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa kehitetään samalla lapsen perusmotorisia taitoja ja nautitaan yhdessäolosta.

Lue lisää...

Rippikoulut 2016

Helsingin NMKY:n kesän 2016 rippikouluilmoittautuminen on käynnissä. Tarjolla on neljä erilaista riparia: Pellin toimintaripari, taekwondoripari, vaellusripari sekä Susi Training Center – korisripari.

Leirien ilmoittautuminen on jo käynnissä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa varata paikka leiriltä jo nyt! Lisätietoja ja ilmoittautuminen www.hnmky.fi/rippikoulu.

ripariartikkeli

Lue lisää...

Kuntoklubi syksy 2015

HNMKY-logoJos haluat kohentaa kuntoa ja tehdä sen ohjatussa ryhmässä valmentajan opastuksella, HNMKY Kuntoklubi on oikea ympäristö sinulle.

Kuntoklubilaisille on luvassa ammattitaitoista ohjausta ja kuntoilua erilaisin teemoin.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Lue lisää...