Tapahtumat ja retket

Tapahtumat:

Perinteeksi muodostunut isien ja lasten yhteinen tapahtuma 2016 on suunnittelutyön alla. Näillä näkymin tapahtuma tullaan järjestämään Liikuntamyllyssä syksyllä 2016. Lisätietoja tapahtumasta tulee esille kevään mittaan, siihen saakka voit nauttia viime vuoden tapahutman tunnelmista:

FAIJA, OTA KOPPI! ISÄ-LAPSI-TAPAHTUMASSA LIIKUTTIIN YHDESSÄ

Leikkipuistojen pisteellä otettiin perhepotretteja ja koristeltiin valokuvakehyksiä.
Kengurumeininki piti huolen pomppufiiliksestä.

Liikuntamyllyyn kerääntyi yli 500 perhettä tutustumaan isien ja lasten yhteiseen toimintaan 5.9.2015.

Hei isi, kato! Kumpi eka! Pompitaan! Mm. näitä huudahduksia kuuli viime lauantaina Helsingissä Liikuntamyllyssä Faija, ota koppi! Isä-lapsi-tapahtumassa. Pääkaupunkiseudun isä-lapsi-verkoston järjestämässä, jo perinteeksi muodostuneessa maksuttomassa tapahtumassa kävi neljän tunnin aikana yli 500 perhettä liikkumassa, tekemässä ja toimimassa yhdessä.

Isien ja lasten yhteisessä tapahtumassa oli esillä eri toimijoita, kuten seurakunta, järjestöjä, seuroja, kaupunginpalveluja jne., jotka järjestävät isä-lapsi toimintaa tai haluavat olla tukemassa isyyttä sekä isien ja lasten välisen yhteisen ajan lisäämistä. Toimintapisteitä oli yhteensä parikymmentä ja tahdit tapahtumalle antoi aina yhtä eloisa Kengurumeininki. Isä-lapsi-tapahtumaan myös äidit olivat lämpimästi tervetulleita, koska äiti on usein perheessä se, joka innostaa isän lähtemään mukaan toimintaan.

Iloa ja eloa tapahtumassa riitti ja tapahtuman suosio jopa hieman yllätti järjestäjät, joten jatkoa on varmasti ensi vuonna luvassa.

Järjestäjät kiittävät yli 1000 tapahtumaan osallistujaa riemukkaasta lauantaista!

Tapahtuma toteutettiin yhteistyönä, jossa mukana oli Helsingin kaupungin Liikuntavirasto, varhaiskasvatusvirasto ja kirjasto, Helsingin NMKY, Helsinki Triathlon ry, MLL Myllypuron paikallisyhdistys ry, MLL:n kylävaarit, Viipurin urheilijat, FC Kontu ry, Suomen Palloliitto, Voimisteluseura Helsinki VSH ry, SSV ry, IF ja Kirkko Helsingissä.

 

Retket: