Isyyden tukeminen

“Isyys on kuin hento verso…” Näin totesi tutkija Riina Fågel tehdessään tutkimusta isätoiminnasta suomalaisissa järjestöissä ja isyyden muuttumisesta. Helsingin NMKY on tukemassa isiä arjessa, vahvistamassa isyyden identiteettiä ja kertomassa viestiä isän ja lapsen välisen yhteisen ajan tärkeydestä.

Tukea isyyteen löydät myös yhteistyökumppaniemme kautta:

Varhaiskasvatusvirasto

Stadissa on kliffaa olla snadi! Varhaiskasvatusvirasto edistää lapsen turvallista kasvua ja vaalii lapsuuden unelmia Helsingissä.

Isät lasten asialla ry

Yhdistyksen jäsenet ovat eronneita isiä, joita yhdistää lapsen osittainen tai kokonaan menettäminen eron yhteydessä tai huoli tällaisesta mahdollisuudesta. Ei ole olemassa mitään syytä, miksi moni meistä ei voi tavata lastaan, mutta moni ei voi. Usein myöskään lastemme isovanhemmat ja muu suku eivät voi tavata lapsiamme.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ry toimii MLL:n aluejärjestönä Uudenmaan alueella. Myös Helsinki kuuluu piirin toimialueeseen. Piirin jäseninä on 95 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n.22 000 jäsentä. Piirin tarkoituksena on edistää toimialueellaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä.

 

Tutkimuksia ja opinnäytteitä: