Kaisaniemi

Vuorikadun toimintakeskus – Kaisaniemen iltapäiväkerho

Helsingin NMKY-talo
Käyntiosoite Kaisaniemenkatu 8, 00100 Helsinki

Puh. 050 592 0653 (ma-pe klo 12-17)

Kaisaniemen iltapäiväkerho on toiminut lukuvuodesta 2011 asti. Iltapäiväkerho toimii Helsingin NMKY:n kerhotiloissa Kaisaniemenkatu 8:n toisessa kerroksessa, sekä yläkerran liikuntasalissa. Ulkoilu tapahtuu Kaisaniemen ala-asteen pihalla tai Kaisaniemen puistossa.

Lapsille tarjotaan kerhossa tilaisuus osallistua monipuoliseen, ohjattuun toimintaan sekä luodaan mahdollisuus rauhalliseen tekemiseen mukavassa ympäristössä ammattitaitoisten henkilöiden ohjauksessa. Iltapäiväkerho painottuu liikunnalliseen toimintaan ja vuoden aikana lapset pääsevät kokeilemaan iltapäiväkerhossa useita eri lajeja ammattimaisessa liikunnanohjauksessa. Liikunnan lisäksi lapsille on tarjolla myös kädentaitoja, leikkejä sekä läksyparkki.

Iltapäiväkerho sijaitsee koulun välittömässä läheisyydessä, matkaa on noin 100 metriä. Lapset haetaan kahden ensimmäisen viikon ajan koulusta ja samalla lasten kanssa opetellaan turvallinen kulkeminen koulun ja iltapäiväkerhon välillä.

 

Musiikkiopisto

Iltapäiväkerholaisilla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua musiikinopetukseen iltapäiväkerhon aikana Helsingin NMKY:n musiikkiopistossa. Mukaan pääsee myös kesken kauden!

Lisätietoja antaa Musiikkiopiston rehtori Anu Kurkaa (anu.kurkaa@hnmky.fi, 050 303 3052)