Lapset ja perheet

1801406_828812437225825_6286117556617226456_o

Helsingin NMKY:n tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet lapsille ja nuorille. NMKY:ssa voit harrastaa liikuntaa, musiikkia, partiota, käydä nuorten illoissa ja osallistua leireille ympäri vuoden. Meillä on myös kymmeniä erilaisia harrastuskerhoja, joissa voit esimerkiksi tanssia, laulaa, leipoa, sukeltaa, meloa ja askarrella – ja paljon muuta!

Ammattitaitoiset ohjaajamme tukevat lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kasvua mielekkään tekemisen puitteissa.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Aamupäiväkerhot

Iltapäiväkerhot

Perhekahvilat

Isä-lapsi -toiminta

Kerhot

Leirit

Yhteystiedot

 

Ajankohtaista

Isien ja lasten yhteiset viikonloput 2015

Isa-lapsi.fi

Nyt sinulla isä, on upea tilaisuus päästä viettämään unohtumatonta aikaa lapsesi kanssa. Isä-lapsi-toimintaa löytyy monessa muodossa: Isien ja lasten yhteisiä viikonloppuja, kerhoja, retkiä ja tapahtumia. Isä-lapsi-toiminnassa keskeistä on se, että isän ja lapsen lähtökohdilla ei ole merkitystä. Merkitystä on ainoastaan sillä, että isä haluaa lapsensa kanssa viettää yhteistä aikaa. Tule mukaan toimintaan ja anna lapsellesi se tärkein lahja, mitä sinä voit antaa, eli aikaa juuri Sinun kanssasi.

Lue lisää...

Lasten ja perheiden temppukoulut Malmin Palloiluhallilla

Lasten ja perheiden temppukoulut Malmin Palloiluhallilla

Lapsille ja lapsiperheille suunnatut (2-4 v.) temppukoulut alkavat Malmin Palloiluhallilla 12.1.2015. Temppukouluissa tutustutaan monipuolisesti eri liikuntamuotoihin ja harjoitellaan keskeisimpiä perusliikuntataitoja. Ryhmien ohjauksesta vastaavat liikunta- ja kasvatusalan ammattilaiset.

Temppukouluissa lapset pääsevät tutustumaan mm. erilaisiin pallopeleihin ja kokeilemaan huippusuosittua Air Track -ilmatyynypatjaa. Jokaisen tunnin rakenne sisältää sekä temppuradan, leikkejä että erilaisia pelejä. Osa toiminnasta tehdään yhdessä ryhmänä ja osa osallistujien omien mieltymysten mukaan.

2 – 4 – vuotiaiden ryhmässä aikuiset osallistuvat yhdessä toimintaan lasten kanssa (yksi aikuinen mukaan per osallistuva lapsi).

Ikäryhmät ovat suuntaa-antavia suosituksia, joten hieman nuoremman tai vanhemman lapsen osallistumista voi tiedustella ryhmienohjaajilta.

 

Maanantai

klo 17 – 18,       2 – 4 – vuotiaiden ryhmä (yhdessä oman aikuisen kanssa)

 

Hinnat

  • Kevät (18 kertaa)                                    179€
  • (maanantaisin 12.1. – 25.5., EI 6.4.)
  • 10 kerran kortti                                        130€
  • (voidaan käyttää koko toimintakauden aikana 1.9.2014–31.5.2015)

Osallistumismaksu sisältää vakuutuksen!

 

Hallin osoite:

Malmin Palloiluhalli, Siemenkuja 3, 00700 Helsinki

 

Ilmoittaudu mukaan täällä!

 

Lisätietoja: timmy.tauriainen(at)hnmky.fi

Lue lisää...