Olet täällä

Koripallo: Ottelukatsaus VKO 43

28.10.2014

ottelukatsauskuva

Namika pelasi nuorten valtakunnallisissa sarjoissa kolme ottelua. HNMKY Naiset voittivat kauden ensimmäisen vierasottelunsa Jyväskylässä.

Nuorten valtakunnalliset sarjat

B-tytöt

Valtakunnallinen 1. divisioona: HNMKY-PuHu Juniorit, 50-60

B-tytöt pelasivat valtakunnallisessa 1. divisioonassa sunnuntaina Malmin palloiluhallilla vantaalaista PuHu-junioreita vastaan. Namikan tytöt pelasivat hyvän ottelun ja antoi PuHu:lle kovan vastuksen, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Lopputulos vantaalaisten hyväksi 50-60. Tytöt viimeistelivät kahdenpisteen heitot hyvällä prosentilla, mutta 20 kolmen pisteen heitosta korirenkaan läpi upposi ainoastaan yksi heitto. Joukkue pelasi joukkueena hyvin, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Kaikesta huolimatta joukkue esiintyi edukseen ja tulee varmasti tulevissa peleissään antamaan kovan vastuksen mille tahansa divarijoukkueelle.

Yhteenveto - Basket.fi

A-pojat

SM-sarja: ToPo Juniorit - HNMKY, 83-68

A-pojat pelasivat kaksi valtakunnallista ottelua lauantaina vieraissa. SM-sarjassa HNMKY pelasi paikalliskamppailun ToPoa vastaan Munkkiniemen Yhteiskoululla. Pelin alku oli Namikalle vaikea. Ensimmäisen neljänneksen jälkeen tilanne oli ToPo:lle jo 15-7. Toiselle neljänneksellle HNMKY onnistui nostamaan pelin tempoa ja hyökkäyspelaaminen oli helppoa.  Pelin puoleen väliin mennessä ero oli kurottu jo yhteen pisteeseen 40-39. Kolmannella neljänneksellä ToPo löysi uuden vaihteen ja Namikalla oli isoja vaikeuksia luoda korintekopaikkoja ToPon kovaa puolustusta vastaan. Vaikean toisen puoliajan päätteeksi ToPo keräsi voiton ja kaksi sarjapistettä lukemin 83-68.

Namikan Lassi Nikkarinen esiintyi edukseen 20pst/4riistoa tilastoillaan ja Jyri Eboreime (15/6) vakuutti heittopelillään.

Valtakunnallinen 1. divisioona: Tapiolan Honka - HNMKY, 64-53

HNMKY2 pelasi kovaa Tapiolan Honkaa vastaan lauantaina Espoossa Summahallilla. Avausneljänneksen jälkeen Namika oli johdossa 15-19. Toisen neljänneksen alettua Namikan puolustus ei toiminut halutulla tavalla ja Honka onnistui pussittamaan muutaman kovan kolmen pisteen heiton. Honka teki lähes puolet pisteistään (31pst) toisen neljänneksen aikana. Vaikka HNMKY:n puolustuspelaaminen oli koko toisen puoliajan vähintäänkin toimivalla tasolla, ei toisen nejänneksen aikana tullutta eroa onnistuttu enää kuromaan kiinni.

1. 15-19/ 2. 31-12/3. 6-10/ 4. 12-12

HNMKY2:n päävalmentaja Jani Salo kommentoi peliä:

"Olen todella tyytyväinen siihen kuinka vahvasti taistelimme jokaisesta irtopallosta ja voitimmekin levypallotilanteet reilusti. Hyökkäyspelaaminen oli parhaimmillaan hyvän näköistä, mutta menetyksiä tuli aivan liikaa siinä vaiheessa kun Honka pakotti meidät puolustuksellaan pois hyökkäyksemme ensisijaisista optioista.

Seuraavassa pelissä lähdemme hakemaan ennen kaikkea ehjää ottelua, jossa onnistumme pelaamaan omalla tasollamme koko neljäkymmentä minuuttisen pelin."

HNMKY:n tehokkain pelaaja oli lauantaina Alen Kuran 14/9 tilastoillaan. Elias Lahdensuu taisteli itselleen jopa 13 levypalloa.

Naisten 1. divari

Valtakunnallinen 1. divisioona: HoNsU-HNMKY, 47-65

MariaHeittaa

Mikä saa nuoret naiset seisoskelemaan malmilaisella parkkipaikalla lauantai-aamuna puoli yhdeksältä? Tietenkin lähtö Jyväskylässä pelattavaan korismatsiin. Ja mikäs Jyväskylässä oli käydessä kun tuomisina oli kaksi sarjapistettä.