Koripallo: C-juniorit päättivät SM-turnausten alkusarjan

06.04.2014

C-pojatbasket

Namikan C-pojat pelasivat Vantaalla kauden viimeisen SM-turnauksen ennen Kisakalliossa järjestettävää lopputurnausta.  Namika kohtasi turnaksessa kaksi lohkonsa kovimpiin joukkueisiin kuuluvaa joukkuetta. Ensimmäisessä ottelussa PuHu Junioreita vastaan HNMKY taisteli hienosti läpi ottelun. Namika laittoi Puhulle kampoihin paremmin  kuin yksikään muu joukkue kauden aikana. Peli päättyi kuitenkin Puhun niukkaan viiden pisteen voittoon. 64-69.

Jälkimmäisessä ottelussa Namikaa vastaan asettui Tampereen Pyrintö. Tässä ottelussa Namika pelasi erinomaisen ensimmäisen puoliajan ja johti ottelua toisen neljänneksen jälkeen vielä 43-35. Kolmannella neljänneksellä Pyrintö lähti nousemaan rinnalle ja meni lopulta ohi.  Tampereelle voitto 78-85.

Harmittavan pieniillä eroilla tappiot siis molemmista peleistä. Loppukauden kannalta tämä tarkoittaa sitä, että C-pojat taistelevat Kisakallion lopputurnauksessa sijoista 7-12.

Tsemppiä loppukarkeloihin!

C-poikien SM-sarja - Basket.fi

C-tytöt

C-tyttöjen paikka SM-sarjan ylemmässä lopputurnauksessa varmistui sunnuntaina Äänekoskella pelatussa SM-turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa Äänekosken Huimaa vastaan Namika määräsi pelin tahdin ensihetkistä alkaen. Puoliajan jälkeen HNMKY nosti tasoaan entisestään viemällä kolmannen erän näytöstyyliin 4-19. Lopputulos Namikalle 45-77

Jälkimmäisessä ottelussa HNMKY kohtasi Hongan. Pelin ensimmäinen puoliaika väännettiin tasaisissa merkeissä, mutta kolmannella neljänneksellä Honka onnistui kirimään eroa jopa 18 pistettä. Namika ei onnistunut viimeisellä neljänneksellä enää nousemaan kuopasta ja kärsi ottelussa tappion 56-81.

HNMKY pelaa Kisakalliossa ylemmässä lopputurnauksessa sijoista 1-6. Tsemppiä mitalipeleihin!