Isien ja lasten yhteiset viikonloput 2015

Isa-lapsi.fi

Nyt sinulla isä, on upea tilaisuus päästä viettämään unohtumatonta aikaa lapsesi kanssa. Isä-lapsi-toimintaa löytyy monessa muodossa: Isien ja lasten yhteisiä viikonloppuja, kerhoja, retkiä ja tapahtumia. Isä-lapsi-toiminnassa keskeistä on se, että isän ja lapsen lähtökohdilla ei ole merkitystä. Merkitystä on ainoastaan sillä, että isä haluaa lapsensa kanssa viettää yhteistä aikaa. Tule mukaan toimintaan ja anna lapsellesi se tärkein lahja, mitä sinä voit antaa, eli aikaa juuri Sinun kanssasi.

Vuodelle 2015 ovat varmistuneet seuraavat isien ja lasten yhteiset viikonloput:
(lisää päivittyy nettisivuillemme sitä mukaa, kun ajankohdat varmistuvat)

Koivuniemen Herran MuuMaa kotieläintila, Merikarvia 5.-7.6.2015
Talutettavasta siasta silkkiseen chinchillaan sekä heinähyppelystä kaurauintiin ja traktorikiertoajeluun. Viikonloppu sopii sekä perheen pienimmille, että myös teineille.

Koivuniemen Herran MuuMaa kotieläintila, Merikarvia 7.-9.8.2015
Talutettavasta siasta silkkiseen chinchillaan sekä heinähyppelystä kaurauintiin ja traktorikiertoajeluun. Viikonloppu sopii sekä perheen pienimmille, että myös teineille.

Pellin leirikeskus, Karjalohja, 21.-23.8.2015
Kiipeilyä, melomista, saunomista, pelejä ja leikkejä sekä rentoa yhdessä olemista. Viikonloppu sopii kaiken ikäisille.

Isien ja lasten yhteisten viikonloppujen sisältö on rakennettu niin, että se tukee kahdenkeskistä puuhailua ja vuorovaikutusta. Osa ohjelmasta on ohjattua toiminnallista yhteistä tekemistä, ja osa sellaista, jota isät voivat tehdä lastensa kanssa itsenäisesti silloin, kun se heille sopii. Ohjelmaan osallistuminen on isien ja lasten yhteisissä viikonlopuissa aina täysin vapaaehtoista ja loppukädessä isät rakentavat lastensa kanssa viikonloppunsa sisällön. Jos tuntuu paremmalta heitellä lapsen kanssa kiviä rannalla kuin pelata sählyä, niin sitten heitellään kiviä.

 

Lisää tietoa isä-lapsi-toiminnasta, kerhojen, tapahtumien ja retkien ajankohdat sekä ilmoittautumislinkit löydät kätevästi yhdeltä nettisivulta: www.isa-lapsi.fi

Isä-lapsi-toiminnan löydät myös Facebookista nimellä Isa-lapsi.fi

 

Kevätterveisin

Joni Liikala
p. 050 560 9334
joni.virkkunen@hnmky.fi