HNMKY-naiset ja -miehet niukkoihin kotitappioihin.

24.10.2016

HNMKY-naiset pelasivat kauden toisen kotiottelunsa Mph:lla Joensuun Katajaa vastaan.

Tiukan ja monivaiheisen kamppailun jälkeen Kataja oli aavistuksen verran parempi ja loppulukemat Joensuulaisille vierailijoille 48-62. Linkistä voit jälleen kerran käydä lukemassa Uuden-Suomen artikkelin pelistä.

HNMKY-miehet jatkoivat taivaltaan 1-Divisioona B:ssä kotiottelulla Kaarinan Uraa vastaan. Ura oli ennakkoasetelmista tarkasteltu iso ja värikäs sekoitus entisiä Korisliiga-pelaajia ja oman seuran junioreita. Namika pysyi vierailijoiden kyydissä läpi ottelun ja viimeinen loppurypistys jäi saavuttamatta.Loppulukemat Kaarinalaisille 66-71.Päävalmentaja Juuso Milen kertasi ottelun tapahtumia seuraavasti: "Ensimmäisellä puoliajalla Ura oli parempi erityisesti jaksojen aluissa ja lopuissa. Meille tuli liikaa helppoja menetyksiä ja ohiheittoja hyvistä paikoista näillä hetkillä. Kolmannella jaksolla ja neljännen jakson alussa Ura dominoi peliä täysin. Meillä oli hyökkäyksessä haasteita toteuttaa omia asioitamme ja Ura voitti 1vs1 tilanteet molemmissa päissä kenttää. Neljännen jakson lopussa tulimme vielä hienolla taistelulla peliin mukaan. Siitä iso kiitos kuuluu vaihdosta tulleelle Aapo Pietiläiselle, joka pelasi minuuttinsa erittäin suurella sydämellä. Saimme vielä loppuhetkillä tasoittavan kolmosen ilmaa,mutta tänään se ei riittänyt. Seuraavassa pelissä meidän pitää olla valmiimpia taistelemaan heti alusta lähtien ja pelaamaan suurella sydämellä. Uralle ansaittu voitto. Kotiyleisölle iso kiitos kannustuksesta!"