Vuoden helsinkiläisseura 2015

Töölön kisahallissa Vuoden 2015 palkitut

Kuvassa Jyrki Eräkorpi, Ulla Huhtinen, Henrik Pulkkinen ja Timo Laulaja Helsingin NMKY:stä. Vuoden nuori helsinkiläisurheilija Riku Holopainen, ja äärimmäisenä oikealla Helsingin kaupungin edustaja Ulla Knus.

Helsingin NMKY palkittiin Helsinki-päivänä 12.6.2015 vuoden helsinkiläisseurana. Palkinnon saajan valitsee vuosittain Helsingin kaupunginhallituksen valitsema urheilupalkintotoimikunta. Palkinnonjakotilaisuudessa  Helsingin NMKY:n valintaa vuoden helsinkiläisseuraksi perusteltiin seuraavasti:

” Moni lapsi ja nuori aloittaa urheilun aktiiviharrastamisen liikuntaseuroissa. Seurat tekevät arvokasta työtä, sillä seuran ammattitaitoiset valmentajat tukevat ja innostavat liikkumaan. Vuoden 2015 helsinkiläisliikuntaseura on edistänyt merkittävästi helsinkiläistä urheilukulttuuria toimimalla aktiivisesti uudenlaisten toimintamallien kehittäjänä. Helsingin NMKY:n toiminnan keskiössä ovat lapset ja nuoret. Tämän lisäksi Helsingin NMKY:ssä on toimintaa vanhemmille ikäluokille. Toimintaa toteutetaan kristillisetn arvojen pohjalta tukemalla yksilön henkistä, hengellistä ja fyysistä hyvinvointia. Kerhotoimintaa ja iltapäiväkerhotoimintaa kehitetään, lisätään ja monipuolistetaan. HNMKY tekee myös laajaa yhteistyötä liikuntaviraston ja opetusviraston kanssa muun muassa Liikkuva Koulu -hankkeessa.”

Helsingin NMKY ry kiittää saamastaan tunnustuksesta! Kiitos henkilöstölle, toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille. Suurin kiitos kuuluu lapsille, nuorille ja heidän tukijoukoilleen, jotka tekevät työstämme merkityksellistä!