C-tytöille kaksi voittoa kotiturnauksesta, C-pojille voitto ja tappio tuliaisiksi Jyväskylästä

06.02.2017

C-tytöt jatkoivat kuluneena viikonloppuna urakkaansa C-tyttöjen SM-sarjassa. Malmin palloiluhallille saapuivat vierailijat Jymy Orimattilasta ja SaPs Sallasta. Ensimmäinen peli oli tiukka, mutta kääntyi kovaa puolustaneen kotijoukkueen hyväksi viimeisessä erässä,lopputulos 65-58 HNMKY:N hyväksi. Toisessa ottelussa vastaan asettui Sallan vierailijat, jotka pysyivät vain ensimmäisen puolikkaan mukana, kun turnausemännät löivät lisää pökköä pesään jatkuvalla syötöllä ja vierailijat putosivat lopulta kyydistä. Loppulukemat HNMKY:lle 96-36.

C-tyttöjen päävalmentaja Teijo Sandvik kommentoi turnausta seuraavasti: "Päivän ensimmäinen ottelu Orimattilan Jymyä vastaan ratkesi vasta aivan ottelun viimeisellä minuutilla. Pelaajien tilannekovuus, sovittujen asioiden toteuttaminen viisikkona ja penkin sekä yleisön tuoma äänekäs kannustaminen toivat lopulta voiton. Toisessa ottelussa Sallan Palloseura lähti otteluun ennakkoluulottomasti. Paransimme puolustustamme ja siirtymähyökkäämistämme ottelun toisella puoliskolla. Nämä asiat toivat voiton sallalaisista".

16593875_1597524873595187_1156545476_o

C-tytöt pelasivat onnistuneen viikonlopun kotiturnauksessaan Malmilla (kuva Harri Vallila)

C-pojat pelasivat lauantaina 4.2. kauden toisen SM turnauksen, kun joukkue matkasi Jyväskylään haastamaan Pyrintö Whiten ja Honsun. Ensimmäisenä oli vastassa Pyrintö White ja päivän toisessa kamppailussa Honsu. C-poikien päävalmentaja Eero Levä kommentoi viikonlopun turnausta seuraavasti: "Pyrintö pelin ensimmäiset 15 minuuttia pelasimme agressiivista joukkuepuolustusta ja stoppien kautta pääsimme juoksemaan kenttää haluamallamme tavalla ja saimme eroa kasvatettua aina 16 pisteeseen asti. Tämän jälkeen passivoiduimme puolustuksessa ja päästimme Pyrinnön ensin rinnalle ja sitten ohi. Pyrintö ei enää luopunut johtoasemastaan, vaikka peli etenikin melko tasaisissa merkeissä. Arvokkaat sarjapisteet Pyrintö Whitelle. Päivän toisessa ottelussa kohtasimme Honsun. Tavoitteena oli päästä pelaamisessa takaisin omalle tasolle. Heti ottelun alusta oli huomattavissa että joukkueen peli-ilme oli aivan erilainen kuin päivän ensimmäisessä. Kaikki pelasivat isolla sydämellä joukkueelle ja ero kasvoi tasaiseen tahtiin läpi ottelun. Voitto Honsusta ja 2 sarjapistettä kotiin vietäväksi."