Olet täällä

C-tytöillä opettavainen matka Turkuun.

13.03.2017

xhnmky16_1_ml_0025_1

C-tyttöjen valmentaja Karri Kallela tiivisti sunnuntain turnauksen seuraavasti: "HNMKY Black matkasi Turkuun sunnuntaina 12.3 pelaamaan kahta sm-sarjaottelua. Aamuottelussa vastaan asettui Turun Riento. Läpi ottelun Riento oli vahva monella osa-alueelle. Heidän juoksupelinsä, pallon liike, liikkuminen ilman palloa sekä viimeistelynsä olivat korkealla tasolla.

Pystyimme kuitenkin ensimmäisen puoliajan jälkeen parantamaan puolustukseen palaamista ja pelirohkeutta jolloin peli näytti paremmalta ja paremmalta pelin edetessä. Monet pelaajat saivat onnistumisia toisen puoliajan aikana.

Turun viimeistely oli kuitenkin läpi ottelun sen verran vahvaa että loppunumeroiksi kirjattiin 80-36. Toisessa ottelussa vastaan asettui Orimattilan Jymy Green. Orimattila oli erityisen vahva levypallopelissä läpi ottelun ja he viimeistelivät Turun tapaan korkealla prosentilla lähietäisyydeltä Onnistuimme jälleen kerran monella osa-alueella paremmin ja paremmin pelin edetessä ja peli-ilme säilyi myönteisenä loppuun saakka. Loppulukemat Orimattilalle kuitenkin 99-34. Tappioista huolimatta saimme arvokasta kokemusta sm-sarjaotteluista ja pääsimme pelaamaan erinomaisia vastustajia vastaan, jotka olivat meitä edellä etenkin siirtymäpelaamisessa ja viimeistelyssä. Oli kuitenkin hienoa nähdä kuinka pelaajamme yrittivät loppuun asti tappioasemasta huolimatta ja kykenivät haastamaan vastustajia jatkuvasti paremmin ottelun edetessä molemmissa päissä kenttää. Tästä on hyvä ottaa oppia ja jatkaa harjoittelua! HOS!"

C-tytöillä oli opettavainen matka Turkuun sunnuntaina.