Olet täällä

C-tytöillä ja C-pojilla SM-turnaukset viikonloppuna.

20.03.2017
16593875_1597524873595187_1156545476_o

C-tyttöjen valmentaja Tuure Takala raportoi tapahtumia Jyväskylästä seuraavasti: "HNMKY White pelasi lauantaina 18.3 toiseksi viimeisen sm-turnauksensa Jyväskylässä. Lauantai aamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kotijoukkue Hurmio.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue pelasi hyvin ja sai painostettua meitä muutamiin helppoihin menetyksiin. Toisessa erässä päästiin jo peliin mukaan ja oma peli alkoi rullaamaan, puoliajalla hienoinen 24-35 johto. Kolmannessa erässä tapahtui todella suuri tasonnosto. Puolustuksen intensiteetti nousi huomattavasti ja viimeinenkin jännityksen hiven oli kadoksissa. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja moni pelaaja pääsi kaksinumeroisiin pisteisiin. Lopputuloksena vakuuttava 44-87 voitto. Iltapäivän ottelussa vastaan asettui Honka. Kumpikaan joukkue ei ollut vielä hävinnyt otteluakaan sarjassa, joten luvassa oli tiukkaa kamppailua. Peli alkoi tahmeasti molemmilta joukkueilta. Puolustus oli hyvää molemmissa päissä ja maalien teko oli vaikeaa. Hongan prässi toimi toisessa erässä välillä hyvin ja sen avulla puoliajalla tilanne Hongalle 22-39. Hongan puolustuksen intensiteetti oli todella korkealla ja riistoista he pystyivät viimeistelemään todella hyvin. Oma peli alkoi puoliajan jälkeen helpottamaan ja pelissä tuli monia hyviä jaksoja, joissa pystyimme pitämään vastustajan kurissa ja suorittamaan omaa hyökkäystä. Honka oli lopulta vahvempi numeroin 58-91. Lauantaista jäi käteen hyvät kaksi ottelua. Molemmissa peleissä nähtiin kehitystä läpi ottelun ja onnistumisia tuli monelta suunnalta. Seuraavaksi takasisin harjoitusten pariin ja katse kohti viimeistä sm-turnausta. HOS!".

C-tytöillä on edessä vielä yksi sm-turnaus keväällä.

C-poikien päävalmentaja Eero Levä tiivisti kotiturnauksen tapahtumat seuraavasti: "C-pojat pelasivat lauantaina 18.3. kevään kolmannen SM turnauksen. Tällä kertaa pääsimme pelaamaan kotisalissa Malmin palloiluhallilla. Turnaukseen lähdimme tilanteesta 2 voittoa ja 2 tappiota. Päivän aikana vastassa olivat YMCA Heinola Black ja Kauhajoen Karhu. Päivän ensimmäisessä pelissä kohtasimme YMCA Heinola Blackin. Saimme otteluun loistavan alun. Aktiivisen puolustuksen kautta saimme stoppeja ja pääsimme juoksemaan kenttää hyvin. Puoliajalla johdimme peliä 12 pisteellä. Toisella puoliajalla YMCA Heinolan paikkapuolustuksesta oli vaikeampi löytää aukkoja. Tyydyimme liiaksi kaukoheittoihin ja samalla puolustuksen intensiteetti hiipui. Peli kääntyi viimeisen neljänneksen aikana Heinolan voitoksi lukemin 72-81. Päivän toisessa pelissä kohtasimme Kauhajoen Karhun, joka oli pelannut tiukan pelin YMCA Heinolaa vastaan häviten kahdella pisteellä lukemin 83-81. Kauhajoen karhua vastaan pelasimme melko ehjän pelin. Puolustuspäässä pystyimme aggressiiviseen peliin läpi ottelun. Levypallopelaaminen oli vahvaa ja hyökkäyspäässä tempo ja pallon liike halutunlaista. Tuloksena 58-101 voitto ja arvokkaat sarjapisteet kotiin. HNMKY C-pojilla on jäljellä vielä yksi SM turnaus, joka pelataan lauantaina 8.4. Malmin palloiluhallilla. Tuolloin vastaan asettuu lohkon kärkijoukkueet Korihait ja Sykki. Meillä on vielä mahdollisuudet selviytyä SM lopputurnaukseen eli peleissä riittää varmasti jännitettävää. Toivottavasti katsomossa on paljon fanijoukkoja kannustamassa ja tukemassa joukkuetta."