Olet täällä

C-junioreiden SM-turnaukset pelattiin ja kausi jatkuu vilkaana

24.03.2016

csm

Namikan C-juniorit ovat pelanneet hurjan määrän otteluita kahden viimeisen viikon sisään. Viime viikkoihin mahtuu eteläisen alueen sarjojen lisäksi kansainvälisiä pelejä ja kolme turnausta ikäluokan SM-sarjassa. Nyt pääsiäisenä kovia otteluita on tarjolla turnausmatkojen muodossa.

C-tyttöjen SM-sarja

ct1516

HNMKY Black

SM-sarjojen kolmas turnauskierros alkoi HNMKY:n osalta sunnuntaina 13.3 kun C-tyttöjen HNMKY Black pelasi kotiturnauksen Malmin palloiluhallilla. Tuolloin vastassa oli kaksi kovaa joukkuetta PuHu Vantaalta ja Pyrintö White Tampereelta. Vaikka molemmista otteluista tulikin tappio, jatkuu joukkueen kausi 3/3 rekordilla seuraavaan turnaukseen.

• HNMKY Black - PuHu: 49-80
  • HNMKY Black - Pyrintö: 50-100

C-tyttöjen päävalmentaja, Teijo Perälä:

teijo" Ennakkoon kovatasoinen kotiturnaus HNMKY Blackille, kun vastassa kaksi fyysisesti pelaavaa joukkuetta PuHu ja Pyrintö. Turnaukseen lähdettiin laajalla pelaajarotaatiolla, joka oli hyvä asia koska pelaajia putosi kokoonpanosta pois sairastelujen vuoksi.

Molemmissa otteluissa toistui sama kaava. Emme olleet valmiita pelaamaan kovaa otteluiden aluissa. Hävisimme jatkuvasti 1vs1 tilanteita ja joukkuepuolustuksen rotaatiot eivät toimineet. Menetyksiä tuli liikaa, irto-ja levypallopelaaminen olivat heikkoa. Otteluiden peli-ilme säilyi kuitenkin hyvänä loppuun saakka. Esimerkkinä taistelutahdosta ja loppuun asti pelaamisesta kivenkovaa Pyrintöä vastaan 4. erä päättyi tasan 15-15. HOS"!

HNMKY White

HNMKY White lähti turnaukseen voittamattomana. Myös Oulussa sunnuntaina 20.3 pelattu upeasti mennyt turnaus toi täydet kaksi voittoa lisää sarakkeeseen. C-tyttöjen molemmat joukkueet pelaavat runkosarjavaiheen viimeisen turnauksen Malmin palloiluhallilla 9.4.

• HNMKY - Oulun NMKY: 101-18
  • HNMKY - LePy: 90-51

teijo" Aikainen herätys HNMKY Whiten pelaajilla ja aamulento Ouluun Oulun NMKY:n vieraaksi. Toinen vastus LePy. Luvassa oli odotetusti pitkä päivä tytöille, etenkin kun paluulento Helsinkiin myöhästyi (aivan kuten HNMKY Blackilläkin Oulun SM-turnauksessa). Joten Oulun lentokenttä on tullut tämän kauden aikana varsin tutuksi monelle pelaajista. Mukaan lukien valmentajille:)

Pelaajien työmoraali oli kiitettävällä tasolla ja pelaaminen joukkueena puolustus-ja hyökkäyssuuntaan oli molemmissa päivän otteluissa huikeaa! Joukkue esiintyi Oulussa vahvasti ensi sekunneista alkaen aina loppusummeriin saakka. Näin tapahtui molemmissa peleissä, eikä pitkiä "synkkiä hetkiä" pelin sisällä nähty.

Hatunnosto joukkueen pelaajille asenteesta kentällä. HOS"!

C-poikien SM-sarja

C-pojat pelasivat edellisenä viikonloppuna Virossa YBL-liigaa ja nyt lauantaina 19.3 oli kotoisessa SM-sarjassa vuorossa kaksi ottelua Salossa. Namika esiintyi hyvällä peli-ilmeellä molemmissa otteluissa. Vastaan asettui ensimmäisessä ottelussa kivenkova Kaarinan Ura ja toisessa pelissä Namikan kanssa turnaukseen samalla voittorekordilla lähtenyt Salon Vilpas.

Tässä turnauksessa komea voitto Salon Vilppaasta toi runkosarjan B-lohkon viidennen sijan ja kaikki mahdollisuudet edetä kauden lopussa järjestettävään SM-sarjan lopputurnaukseen on edelleen olemassa. Luvassa on jännittävä runkosarjavaiheen päättävä neljäs osaturnaus Malmin palloiluhallilla sunnuntaina 10.4. Tuolloin vastassa on Sykki Helsingistä sekä Äänekosken Huima.

• HNMKY - Ura Basket: 51-69
  • HNMKY - Salon Vilpas: 67-35

C-poikien päävalmentaja, Eero Levä:

eero

Ura Basket:

"Pelasimme erittäin hyvän ensimmäisen puoliajan. Pallo liikkui hyökkäyksessä ja saimme luotua jatkuvasti hyviä korintekopaikkoja. Puolustuspäässä joukkue taisteli hyvin ja pystyimme pysäyttämään isoimman osan korilleajoista. Toisella puoliajalla menetimme liikaa palloja ja tyydyimme liikaa hyppyheittoihin, joista seurasi paljon ylivoimia Uralle. Kovatempoinen ottelu, jossa jokainen pelaaja osoitti kovaa taistelutahtoa läpi ottelun. "

Salon Vilpas:

"Ottelu Saloa vastaan oli ehjä 40 minuutin esitys koko joukkueelta. Vaikka kyseessä oli päivän toinen ottelu pystyimme agressiiviseen puolustukseen lähes koko ottelun ajan."