B-tytöt voitokkaina Kouvolassa.

20.03.2017

15032347_1496967266984282_1484114379_n

B-tytöt pelasivat sunnuntaina SM-sarjassa Kouvolan Kouvoja vastaan legendaarisella Mansikka-ahon kentällä. Ottelusta oli tavoitteena saada voitto, jotta pudotuspelihaaveet pysyisivät elossa. Ottelussa edettiin tasaisissa merkeissä ja kovaa puolustusta harjottaneiden joukkuen välille ei tuntunut syntyvän eroa.

Puoliajalle siirryttiin vain kahden pisteen vierasjohdossa tilanteessa 34-36. Vierasjoukkueen peli naksahti toisella puoliskolla kasaan ja vahvan neljännen neljänneksen(11-19) turvin pisteet matkasivat Manskarilta Helsinkiin. Loppunumerot taululla päätössummerin soidessa 61-73.

"Ottelu oli tasainen. Hävisimme 1vs1-tilanteita liikaa ja kotijoukkue heitti tarkasti keskietäisyydeltä.

Toiselle puoliskolle paransimme tekemistä. Saimme ison runin 4. erän alkuun. Saimme tarvittavia stoppeja puolustuspäässä, hyökkäsimme suoraviivaisemmin ja voitimme paljon hyökkäyslevypalloja (yht. 21 ottelussa).

Maiju Sarajärvi pelasi hienon ottelun ja hänet palkittiin joukkueemme parhaimpana pelaajana. Kati Ollilainen ja joukkueen kapteeni Ilona Sutinen osoittivat taistelutahtoa puolustuksessa joka toi lisäenergiaa joukkueellemme. Samalla he kamppailivat palloista ja hyökkäsivät monipuolisesti. Maria Tawaststjerna onnistui jälleen penkiltä tullessaan.

Meidän täytyy parantaa paljon puolustustamme viisikkona. Levypallopelaaminen ja monipuolinen hyökkääminen tulevat olemaan myös avainasioita seuraavassa pelissä, joka pelataan sunnuntaina 26.3. klo 12:45 alkaen Malmin palloiluhallilla. Ottelusta Awak Kuierin PeKaa vastaan ei panosta puutu. Voittamalla ottelun olemme välierissä. Odotan paljon katsojia paikalle joukkueemme tueksi".

Tilastoja: Maiju Sarajärvi 20p/11lev/3s/2r, Kati Ollilainen 14p/6lev/5s/7r/4 kohdistunutta virhettä, Ilona Sutinen 11p/9lev/2s/3r, Maria Tawaststjerna 10p/4lev/1s/2r, Emma Joutsila 7p/5lev ja Viivi Sjöberg 7p/4lev/1s/1r.

B-tytöt ovat tiukan paikan edessä ensi viikonloppuna, kun ottelussa on panoksena jälleen välieräpaikka.