B-tytöille kova vierasvoitto.

23.01.2017

HNMKY:n B-tytöt pelasivat sunnuntaina Tapiolan Honkaa vastaa Honkahallissa ja onnistuivat voittamaan tiukan pelin värikkäiden vaiheiden jälkeen. Peli pysyi tasaisena aina viimeiseen erään asti, mutta yhtenäinen joukkuepuolustus painosti vastustajan peräti 29 pallonmenetykseen ja avasi näin voiton vierailijoille.

Lisäksi jatkuva painostus puolustuspäässä pakotti vastustajan haastettuihin heittoihin. Pelaajista esille nousi 2003-vuonna syntynyt pelintekijä Kati Ollilainen, joka johti peliä kypsästi läpi ottelun. Loppulukemat 78-92 namikalle.

B-tyttöjen päävalmentaja Teijo Sandvik kommentoi ottelua seuraavasti: "Voitimme tänään hyvän joukkueen erittäin nopeatempoisessa ottelussa. Halusimme olla aggressiivisia ja haastaa espoolaiset jokaisessa 1vs1-tilanteessa.
Pelirohkeus alkoi näkyä ottelun edetessä. Pärjäsimme paremmin levypallokamppailuissa. Pakotimme kotijoukkueen pallonmenetyksiin ja voitimme toisen puoliskon 31-52 lukemin.

Meidän penkki eli toisella puoliajalla jokaisessa tilanteessa upeasti tunteella mukana! Tämä toi kentällä oleville pelaajille lisäenergiaa ja itseluottamusta.

Seuraavaksi vastaamme asettuu hyvin valmennettu LePy. Toivon paikalle paljon katsojia kotijoukkueen tueksi".