B-pojille taisteluvoitto tuliaisina Kallahdesta.

31.10.2016

Namikan B-pojat matkasivat Wartti Basketin ja Keravan Kori-80 yhdistelmäjoukkueen vieraaksi sunnuntaina.

Mukaan tarttui voitto ja kourallinen hyvää kokemusta levypallopelin merkityksestä. Namika oli ensimmäisen puoliajan täysin isäntien pihdeissä ja tauolle lähdettiinkin WB/Kori-80:sen 45-30 johdossa. Seuraavaksi tapahtui ottelussa merkittävä käänteentekevä sisuuntuminen. Mustanutut repivät itselleen väkisin voiton isänniltä. Loppulukemat hurjasti taisteelle Namikalle 78-83.

Valmentaja Kari Kämppi luonnehti ottelua seuraavin sanoin:"Hieno voitto kovan taistelun jälkeen. Ensimmäisellä puoliajalla olimme pelokkaita molemmissa päissä kenttää emmekä pystyneet vastaamaan WB/Keravan pelikovuuteen. Puoliajan jälkeen pystyimme vastaamaan pelikovuuteen ja neljännellä jaksolla saimme tukittua oman korin alustan ja vaikeutettua kotijoukkueen heittoja paremmin. Hyökkäyksemme vapautui viimeisellä jaksolla ja saimme hyvän pallonliikkeen ansiosta luotua hyviä heittopaikkoja, jotka tänään onnistuimme laittamaan koriin. Levypalloissa emme vielä pärjäänneet hyvin WB/Kerava otti 27 hyökkäyslevypalloa, siinä meillä on paljon parannettavaa jatkossa."