Aluejoukkueiden esittelyt osa III

Kahtena edellisenä viikkona olemme esitelleet aluejoukkueidemme toimintaa valmentajien kertomusten ja haastatteluiden pohjalta. Viime viikon 07-ikäluokan esittelyn jälkeen vuoron saa seuramme 08-syntyneiden joukkueet.

stadi t08 tykkimakiturnaus

Stadin 08-tytöt mitalit kaulassa Kouvolan Tykkimäki-turnauksessa

 

 

Pakila P08

Joukkue on reilun 25 veijarin porukka, joka treenaa noin kolmesti viikossa. Kun nämä pojat treenaa niin salissa on energiaa ja vauhtia! Poikien mukaan joukkueessa parasta on yhteishenki. Jokainen pelaaja on hyvä ystävä. Joukkueen suurimpia vahvuuksia kentällä on puolustus ja nopea pallonliike. Ja yksinkertaisesti Namikassa on parasta pelata!

 

 

Stadi T08/09

 

Joukkue koostuu 30 pelaajasta ja neljästä valmentajasta. Välillä tuntuu, että Hotel Arthurin yläkerta käy pieneksi, kun nämä tytöt valloittavat salin.

 

Osa on pelannut korista jo ainakin 20 vuotta, osaa koriskärpänen puri syksyn alussa. Kaikista kuitenkin huokuu innostus lajia kohtaan ja oma halu kehittyä. Joka viikko valmentajat pääsevät iloitsemaan pelaajien kanssa heidän kehittymisestään – oli se sitten syötä ja leikkaa -idean tajuaminen tai jonkun elämän ensimmäinen kori!

 

Tytöt olivat innoissaan ensimmäisestä yönyli turnauksesta, joka pelattiin Kouvolassa (Tykkimäki-turnaus)! menestystäkin karttui, kun joukkue voitti oman sarjansa!

 

Stadin 08-pojat harjoituksissa

Stadin 08-pojat harjoituksissa

 

 

Stadi P08

 

 

Joukkueeseen kuuluu päälle parikymmentä innokasta poikaa. Joukkue pelaa eteläisen alueen 2. divisioonaa. Treeneissä harjoitellaan monipuolisesti koripalloa ja liikunnallisia perustaitoja. Joukkueessa ollaan sovittu että mennään täysiä ja kovaa, mutta pilke silmäkulmassa. Uudet pelurit ovat aina tervetulleita mukaan!

 

Joukkueesta parhaiten voi kertoa itse joukkue.

 

Haastatteluun osallistui Sebu, Aaron ja Ukko

 

Miksi harjoituksiin on kiva tulla?

-Kiva oppia uusia juttuja ja koris on tosi kivaa -Aaron

-Siellä on kivaa -Sebu

-Näkee kavereita -Ukko

 

Mikä koriksessa on parasta?

-Korin tekeminen – Ukko

-Pelaaminen on siisteinä -Aaron

-Korit – Sebu

 

Miksi Namikassa on kiva pelata?

-Koska se on paras! -Ukko

-Tosi siistiä -Aaron

-Kaikista Paras -Sebu

 

Mikä on joukkueen vahvuus?

-Syöttäminen -Ukko

-Tiimipelaaminen -Aaron

-Syöttely -Sebu

 

 

 

 

Malmi P08/09

 

Joukkueeseen kuuluu 15 innokasta palloilijaa, jotka kokoontuvat yhteisen mielenkiinnon kohteen ympärille kolmesti viikossa. Harjoituksissa fiilistellään Markkasen suoritukset läpi ja harjoitellaan paljon koriksen perustaitoja. Silloin kun pallo on pelissä, mennään molempiin suuntiin kenttää eikä meinata. Joukkue pelaa tällä hetkellä ikäluokan II-divisioonaa.

 

Joukkueeseen uudet pelaajat ovat aina tervetulleita, joukkueessa on monen tasoisia pelureita, joten rohkeasti mukaan vaan!

 

Malmin ja Pakilan 08-pojat harjoittelevat kerran viikossa yhdessä MPH:lla. Harjoituksissa on paikalla yleensä 20-3o pelaajaa!

Malmin ja Pakilan 08-pojat harjoittelevat kerran viikossa yhdessä MPH:lla. Harjoituksissa on paikalla yleensä 20-3o pelaajaa!