A-tytöt toisen puoliajan rutistuksesta huolimatta tappioon.

17.10.2016

A-tytöt pelasivat lauantaina Lahdessa SB-Girls:iä vastaan. Reissu oli tappiollinen hyvästä yrityksestä huolimatta. Ensimmäisen erän jälkeen mentiin vielä mustanuttujen 12-14 johdossa.

Toisessa erässä Lahtelaisten heitot putosivat hieman paremmin ja vierasjoukkue HNMKY:n hyökkäys takkuili ajoittain pahasti, tauolle lähdettiin 32-25 SB-Girlssien komennossa. Kolmannessa erässä Lahtelaiset pääsivät omaan rytmiinsä ja HNMKY:n heitot kolisivat toistensa jälkeen rautoihin. Kolmannen erän jälkeen numerot Lahtelaisille 48-35. Namika taisteli koko toisen puoli ajan hienosti, mutta viimeinen loppukiri jäi saavuttamatta. Loppunumerot kotijoukkueen hyväksi 61-45. Ottelun tarkat tilastot http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=3555509&season_id=93637&leag...$t&0=1