A-tytöt päättivät runkosarjan tappioon. A-pojat voittoon.

03.04.2017

17141820_1631088266905514_396741387_n

(kuva Harri Vallila)

HNMKY:n A-tytöt matkasivat runkosarjan viimeiseen otteluun Lappeenrantaan Catz:in vieraaksi. Ottelu alkoi vierasjoukkue HNMKY:n hienoisessa otteessa mutta toisessa erässä vierasjoukkueen lukuisten pallonmenetysten ja kotijoukkueen hyvän paikkapuolustuksen johdosta kotijoukkue pääsi peliin mukaan

ja puoliajalle mentiin vierasjoukkueen hienoisessa johdossa.Toisella puoliajalla vierasjoukkue piti selkeästi paremmin huolta pallosta ja ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina loppuun asti. Ottelu päättyi 58-55 kotijoukkue Catz:in hyväksi. Tulevana viikonloppuna A-tytöt pelaavat ensimmäiset sm-sarjan välieräottelunsa Tapiolan Honkaa vastaan. Tervetuloa kannustamaan!

A-pojat pelasi runkosarjan viimeisen kamppailun kotonaan Kaarinan Uraa vastaan. Runkosarjan sijoitus ratkesi samoihin aikoihin pelatussa Lahti-KTP ottelussa, jonka KTP voitti. Näin ollen tuloksellista panosta ei ottelussa ollut ja Namika sijoittui runkosarjassa sijalle 4. Vastaan välierissä asettuu Uran sunnuntaina Kaarinassa voittanut Helsinki Rocks.

Lauantain ottelu oli hieman aaltoilevaa pelaamista kotijoukkueelta. Ura pelasi kypsästi ja hyvin, heittäen tarkasti kaukaa. Namika vei toisella puoliajalla levypallot ja pääsi juoksemaan taululle loppulukemat 97-77.

A-poikien päävalmentaja Timo Saukkolan kommentit ottelusta: "Pelaamisemme oli ajoittain erittäin hyvää ja ajoittain hieman flegmaattista. Ottelussa hyvän ja huonon pelaamisen välinen ero oli liian suuri, play off koripallossa tätä ei voi tapahtua, mikäli haluamme pelata voitosta. Nyt on 5 päivää aikaa valmistautua tosipeleihin huolellisesti. Pian mitataan, mistä meidän joukkue on tehty."