A-tytöt ja A-pojat koviin kotivoittoihin lauantaina.

28.11.2016

A-pojat aloittivat  kahden SM-sarja ottelun lauantailla Malmin palloiluhallilla tuttua vastustajaa MuKi:a vastaan. Ennakkoon katseltuna MuKi:n kovuus oli tiedossa. Erityisesti vastustajan hyökkäys on luistanut tällä kaudella

( sarjan paras koreja tekevä joukkue ka: 92.7). Namika kotijoukkueena oli kuitenkin valmis munkkiniemeläisten tuomiin haasteisiin ja valmis kamppailemaan voitosta loppusummeriin asti. Kotijoukkueen hyvä levypallopelaaminen (47) levypalloa ja vapaaheittoviivalta onnistumiset takasivat Namikalle voiton tästä jännitysnäytelmästä. Loppulukemat HNMKY 87 - MuKi 84. Joukkueen apuvalmentaja Jarkko Lohikoski kommentoi ottelua seuraavasti :"Aloitimme ottelun erittäin vahvasti pääsemällä tekemään lukuisan määrän helppoja koreja kolmen sekunnin alueelta. Pelin edetessä MuKi erityisesti onnistuneiden kolmosten siivittämänä sai otetta pelistä ja siirtyi kuskin paikalle. MuKi kävi kolmannen erän puolivälin jälkeen jo 12 pinnan johdossa, mutta saimme ratkaisevilla hetkillä puolustuksemme tiivistymään ja eron kurottua kiinni. Viimeiset seitsemän minuuttia kamppailtiin aivan kori korista molempien joukkueiden esittäessä kovaa heittopeliä. Osoitimme suurta henkistä kanttia nousemalla takaa ohi ja pystymällä ottamaan lopussa ratkaisevat stopit puolustuspäässä. Kauden tähän asti paras peliesitys meiltä viihdyttävässä ja intensiivisessä kärkipään kamppailussa!"

A-poikien SM-sarja jatkuu 3.12 kello 16:00 kun HNMKY:n vieraaksi saapuu Tampereen Pyrintö

jyri

A-pojat onnistuivat joukkueena lauantaina. (kuva Harri Vallila)

A-tytöt jatkoivat siitä mihin A-pojat olivat edellisessä ottelussa jääneet. Joukkue pelasi ennen ottelua tappiottomana ollutta Tampereen Pyrintöä vastaan kotiluolassaan Malmilla. Pyrinnön tiedettiin oleva laajamateriaalinen ja taitava joukkue, mutta kotijoukkueen vahva puolustus ja taistelutahto oli ratkaisevassa roolissa. Peli pysyi alusta asti tiukkana ja koreja vaihdettiin päädystä päätyyn (puoliaika 34-33). Kolmannessa erässä kotijoukkueen ote oli herpaantua muutamien menetysten seurauksena, mutta Namika sai pelin käännettyä jo edellämainitun kovan puolustuksen ja väkevän levypallopelin ansiosta. Loppulukemat 57-55 kotijoukkueen hyväksi. A-tyttöjen SM-sarja jatkuu 3.12 kello 13:45 kun HNMKY:n vieraaksi saapuu EBT.