Olet täällä

A-tytöille ja A-pojille kovat kotivoitot.

05.12.2016
Lauantaina syyskauden viimeisessä SM-pelissä Namika sai vastaansa EBT:n. EBT:n tiedettiin kovaksi joukkueeksi vaikka he olivat ottaneet sarjassa vasta yhden voiton, joukkue pelasi kuitenkin jo viime kaudella SM- sarjaa. Namika karkasi heti alussa 10 pisteen karkumatkalle.
EBT kuroi eroa umpeen ja puoliajalle mentiin kotijoukkueen niukassa pisteen johdossa. Kolmanteen erään lähdettiin edelleen puolustamaan koko kentällä. Namika luotti ,että puolustuksen jossain vaiheessa purevan vastustajaan, kolmannen erän tasaisen väännön jälkeen neljännessä erässä saatiin puolustuksen kautta hyökkäyspelikin kulkemaan. Namikan lujasta asenteesta puolustuspäässä kertoo vierasjoukkueen 44 tehtyä pistettä. Kotijoukkue myös hoiti levypallopelin mallikaasti kirjauttaen huikeat 68 levypalloa. Lopputulos 67-44 kotijoukkue HNMKY:lle.
15327558_1523905477623794_679248110_n
A-tytöt nappasivat hienon kotivoiton lauantaina.(kuva Harri Vallila)
HNMKY kotijoukkueena lähti jatkamaan voittoputkeaan kotona Tampereen Pyrintöä vastaan. Ottelu lähti tasaisesti liikkeelle. Ensimmäistä puoliaikaa sävytti kotijoukkueen osalta lukuisat pallonmenetykset. Uusia pelaajia pelasi hiukan uusilla pelipaikoilla ja pallollinen varmuus puuttui puolenkentän hyökkäyksistä.
Kolmannella jaksolla namika käynnisti kirivaihteen saaden monta perättäistä stoppia ja kun Pyrintö ei saanut pysäytettyä avoimella kentällä, syntyi eroa jo noin 20 pistettä.
Pyrintö sai kotijoukkueen hyökkäyksen täyteen tukkoon päätösjaksolla, mutta namikan puolustuspeli takasi sarjapisteet vaikeuksista huolimatta. Namikalle makea kotivoitto voittoputken jatkoksi. Ennen joulutaukoa Namikan A-pojat matkaavat vielä Salon Vilppaan vieraaksi. Ottelu pelataan torstaina 15.12