Olet täällä

A-pojille tärkeä vierasvoitto.

27.02.2017

A-pojat matkasivat Karkkilaan Sm-sarjan tärkeään vierasotteluun lauantaina. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja puoliajalle edettiin vierasjoukkueen 11 pisteen johdossa. Kolmannella neljänneksellä Namika repäisi vakuuttavan johdon päättäen neljänneksen lukemiin 35-7. Ottelun lopputulos oli lopulta 71-121 Namikalle.

A-poikien päävalmentaja Timo Saukkolan kommmentit ottelusta: "Tuollaista pistemäärää emme ole hetkeen tehneet, ja hyökkäyksen onnistumisista täytyy olla tietysti tyytyväinen. Ensimmäisellä puoliajalla puolustuksemme oli melko levällään ajoittain harjoitellessamme ”uusia” asioita. Saimme puoliajan jälkeen oikeanlaisen peli-ilmeen ja teimme hienoa työtä nimenomaan joukkueena. Saimme vastustajan tärkeimmät pelaajat hyvin pihteihin ja Karkkila väsyi yhden avainpelaajan puutteen vuoksi toisella puoliajalla. Tärkeät pelit pudotuspelejä ajatellen jatkuvat taas tulevana viikonloppuna."

16731163_1604900806190927_829372317_n

A-pojat nappasivat tärkeät sarjapisteet Karkkilasta lauantaina. (kuva Harri Vallila)